Úszás
Úszás

Főoldal
Hírek
Életrevalók
Fogadj örökbe egy osztályt
Magunkról
Képek
Elérhetőség
Médiamegjelenések
Eredmények
Támogatás
Linkek
Tornatermi edzések
Tornaterem
Színház, kiállítás, utazás
Kultúra, szabadidő
Sportesemények, táborok
Táborok, sportesemények
 

  
Kulturális programok,
szabadidős tevékenységek
Városi séta 56 jegyében
Október 21-én 12:30-tól lesz torna, majd 15:00-tól következik az aktuális városi sétánk, melynek témája alkalomhoz illően 1956.

Torna, színháztörténeti séta
Október 6-án délután 1-től kezdjük a tornát, mert utána 15:00-ra megyünk az aktuális városi sétánkra. A program 5-kor, a Blahán ér véget.

Mozi, kiállítás
Szeptember 29-én szombaton a Kinóban a Nyár királyait, majd Zuglóban az ARC plakátkiállítást tekintjük meg.

Margit-sziget
Ki ne szeretné a Margit-szigetet?! A zöld oázist, ahol megnyugtatóan kevés a beton és olyan fák lomkoronája alá húzódhatunk be, melyek életkorát ha megsejtjük susogásukból, kicsit megborzongunk és megérezzük a kérlelhetetlenül hömpölygő időben a különös állandóságot. Meghallgattuk már valaha a sziget történetét? Kik telepedtek meg ott először? Hogyan lett a számtalan kis homokzátonnyal tarkított sziget-csoportból egy, nagyobbacska szigetté? Milyen úti beszámolók dicsérték kies tájait? Kik voltak, azok a művészek, akiket elbűvölt és otthont adott? Fedezzük fel egy kellemes, izgalmas, fordulatos sétán a sziget (majdnem) összes kincsét! Találkozó a zenélő szökőkútnál július 14-én, 14:00.

Budai vár
Persze, mindannyian tudjuk, hogy Budapest egyik legfontosabb turisztikai attrakciója a vár, pompás séta célpont, monumentális, izgalmas épületekkel, múzeumokkal, könyvtárral. Lehet-e ennél többet álmodni? Igen, ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük az épületeket, bekukkantunk elfeledett kapukon, elképzeljük, mi húzódik a föld alatt, visszapillantunk a múltba középkori zsidó imaházak ablakán keresztül leskelődve. A török hódoltságtól napjainkig álmodhatjuk magunkat sétánk alatt, s azon is elmélázhatunk, ha nem volt híd, hogyan jutottak át a forradalmárok, hogy kiszabadítsák Táncsics Mihályt, s felködlik bennünk a kérdés, ki lehetett az a Murgu nevezetű fogoly, akit véletlenül cellájában fejeltettek. Találkozó a Bécsi Kapunál, június 2-án 17:00-kor. A séta, szokásunkhoz híven 2 óra lesz.

A Neugebäude-tól a a Szabadság térig
Május 26-án ismét városi sétánk lesz (még mindig két nyelven, az OSI jóvoltából.
Az egyik szíve Budapestnek talán a most Szabadság tér névre hallgató, egykor a város határában meredező, francia, tiszti börtön helye, ami az elmúlt két évszázad európai, sőt ne legyünk ily' korlátozóak!, akár világtörténelmének izgalmas, ellentmondásos, felkavaró lenyomatait őrzi. A szemnek nem sok kapaszkodót kínáló, első pillantásra mindössze csinos ápoltságát feltáró tér, emlék-könyv, térbe fordított történelem, szobor-hegekkel, kérdésekkel és valamifajta megnyugtató békés egymás-mellettiséggel. Sétáljon velünk és ismerje meg Budapest egyik talán legtörténet-dúsabb terét, ami rólunk is mesél! Kezdés 17:30, hogy mi is odaérjünk.

Balkán turné
Május 11-14-ig Szarajevóba látogatunk, megtekintjük a helyi nevezetességeket, élvezzük a híres bosnyák vendégszeretetet, (és konyhát) valamint átmegyünk Mostarba is csavarogni.

PIM integrált családi nap
Ezalkalommal kimondottan a kicsiknek (12 éves korig), április 29-én 10-12-ig...

Coshelp
Coshelpes barátaink meghívtak minket egy programra, a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjteménybe, ahol Ők fognak végigkalauzolni minket a kiállításon, ezért 28-án, a délelőtti edzést követően oda fogunk ellátogatni :)

Római élmények sokadik felvonás
Április 7-én 10:00-tól a Tabánban tekintjük meg a Ben-Hurt, ami hosszára való tekintettel szünettel kerül vetítésre. Ezt kihasnzálva a két rész között felköszöntjük Andrist, majd a moziból Acquincum felé vesszük az irányt. Itt 15:00-kor kezdődik az interaktív múzeumi séta és foglalkozás a Római kor jegyében.
17 óra körül végzünk, a találkahelyet pedig majd reggel leegyeztetjük...

Geocaching, városi séta, útinapló, edzés, disco
Március 24-én ismét egy sokprogramos szombatnak nézünk elébe.
A PIM tavaszi jegykereső programjával kezdünk. Az eseménynek Arany János kedves pihenő- és alkotóhelye, a Margitsziget ad ideális helyszínt. (A Víztorony és az egykori Nagyszálló környékén a szervezők meglepetés borítékokba rejtenek Arany-kuponokat, melyekkel a szerencsés megtalálók ingyenesen beléphetnek az október 28-ig tartó Arany János-emlékkiállításra.) Akinek van kedve velünk tartani, azt 9:30-kor várjuk a 26-os busz megállójában a Nyugatinál.
A napot a Vizes városi séta követi, ami 2-kor kezdődik, s 4-ig tart. (A sétán megtudhatjuk, hogy honnan érkezik a tiszta, üdítő víz a csapon keresztül a poharunkba, s hova távozik az otthonunkból, valamint választ kaphatunk arra is, hogy Mátyás királyunk élvezhette-e Buda termálvizének gyógyító és regeneráló hatását egy-egy hadjárat után, vagy az csak a modern ember kiváltsága.)
Séta után megyünk Gáborhoz, ahol terveink szerint befejezzük a Róma útinaplót, majd 6-tól tornázunk egyet. (Így mindnekinek marad ideje lefürdeni, csinosítani magát.)
A nap utolsó programja este 8-kor kezdődik. (A zenés-táncos mulatság Gábor szervezésében.) A belépő a buliba 500 Ft, ami a helyszínen a büfében le is fogyasztható. Ezen mindenki addig maradhat amíg kedve tartja. A bulinak, akárcsak a szombatnak, éjfélkor van vége... Jó mulatást mindenkinek! :)

Edzés, PIM
Március 17-én ismét múzeumba látogatunk, méghozzá Annához a Petőfi Irodalmi Múzeumba, aki ezalkalommal a Károlyi-palotában fog minket körbekalauzolni. A foglalkozás 13-14:30-ig tart...

Edzés, Műcsarnok
Szombaton (március 10-én) a Műcsarnokba látogatunk el, ahol ismét Schopp Ildikó tart nekünk foglalkozást :) és (többek között) megtekintjük Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich kiállítását is... utóbbi program 13-15 óráig tart. (Minket ismerve mindneki képzeljen nyugodtan oda egy 'körülbelül' szócskát a befejezés időpontjához :)

Növünk együtt
A PIM-mel szervezett integrált családi nap február 25-i alkalma kifejezetten kicsiknek szól, melyre várunk minden gyermeket, aki még nem múlt el 12 éves, s önfeledt játékkal szeretné csillapítani kíváncsiságát és felfedezni a világ sokszínűségét. S a szülőkről sem megfeledkezendő, ha kedvük tartja, a csapattal bolyonghatnak a mesék és kreatív foglalatosságok birodalmában, avagy felfedezhetik a múzeum állandó és időszakos tárlatait...

Edzés, mozi, séta
Február 24-én tartjuk az aktuális városi sétát, amit egy torna és mozi előz meg. A mozi (ami egy nagyon friss sikerfilm lesz: Az igazi csoda,) kivételesen 12:30-kor kezdődik, hogy kényelmesen elérjük majd a sétát, ami ugye ismét ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. (A februári séta témája: Kávéházak egykor és ma...)

Róma útinapló
Február 17-én a tornát követően a Kinoba megyünk. Ezalkalommal a Minden kút Rómába vezet kerül vetítésre, s miután ráhangolódtunk a filmmel, átmegyünk Noémihez, hogy a Rómát látogatott csapattal pizzázzunk, fagyizzunk, és elkészítsük az útinapló következő fejezetét.
A mozinak 14:30 körül lesz vége, a naplózásnak pedig 6 körül.

Musicalmesék
Február 11-én 11:00-ra megyünk az Operettbe, a Musicalmeséket megnézni...

Busójárás
Február 10-én 8:30-kor találkozunk a Népligetnél a buszpályaudvaron és 9-kor Mohács felé vesszük az irányt, ahol megnézzük, miként űzik el a telet a profik...
Miután elrendeztük, hogy jöjjön a tavasz, mi is jövünk, vissza a Népligetbe, a tervek szerint 18:45-re.

Torna, Kincsem, városi séta
Január 21-én 3/4 1-től megnézzük a Kino-ban a Kincsem-et (Ádám szabad megfogalmazásában a "ló-film"-et), majd 15 órától következik a második sétánk, ez alkalommal a pesti Broadway-n: Moulin Rouge, Parisiona, Tarka Színpad, Fővárosi Cabaret Bonbonniere, Modern Színház Cabaret. Megannyi fordulatos és elbűvölő történetű, sajátosan "pesti" helye egy letűnt kornak és időnek, a Monarchia utolsó két évtizedének. Pikáns történetek, a kérlelhetetlen igazmondás csípős és szomorkás iróniája, az önmagán mosolygó polgárság álomvilága, avagy orfeum, kabaré és operett a XX. század elején magyarul. Hogyan lehetett egy dadogó író a legnagyobb konferansz? Mik is voltak azok a franciásan fülledt hangulatú orfeumok és miért dübörgött - az ágyúk zaját is túlharsogva - a Csárdáskirálynőt ünneplő vastaps...
A séta ismét a Para-fitt szervezésében, Czékmány Anna és Vajer András vezetésével, valamint az Open Society Foundation támogatásával valósul meg.
Várunk szeretettel

Karácsonyi készülődés a PIM-ben és Kino
December 17-én 10-12-ig adventi készülődős családi napra megyünk a PIM-be, majd 1-re a Kino-ba, a Barátságos óriás című mesét megnézni.
További részletek

Cukrászdinasztiák nyomában
December 10-én Budapest méltán meghatározó és híres cukrászdinasztiáinak nyomába eredünk.
Sétánkat a Gerbeaud-val kezdjük, majd a Szamos és az Auguszt cukrászda következik, végül az újonnan megnyílt Hauerrel zárjuk a sort.
A sétát angol és magyar nyelven vezeti Czékmány Anna és Vajer András.
Találka 2-kor a Vörösmarty téren az óriás Budapest feliratnál, a célállomást nagyjából 4-kor érjük el...
Hogy mindenki kedvére ingyenesen részt vehessen rajta, azt az Open Society Foundation támogatta.
További részletek

Brazilok
November 25-én, edzést követően a Kinoban megnézzük a Brazilok című filmet.
A vetítés 1-kor kezdődik a Kino moziban, jegyek 600 Ft-ért, szokás szerint.

PlayIT
November 18-ra meghívtak minket a PlayIT kiállításra a Hungexpora. A kiállítás tavaly is nagy siker volt, s a múltkori alkalomhoz hasonlóan, most is kint lesz a Honvédség, hallgathatunk este koncertet, sőt vacsorát is fogunk kapni. A délelőtti edzésnél, valamint 13:00-kor a III-as kapunál is be lehet csatlakozni.

Edzés, életrevalók, Salgado
November 11-én edzéssel kezdünk, majd elmegyünk a Teleki térre, ahol Életrevaló feladat gyanánt mindenki megveszi magának a jövő évi határidőnaplót. A napot a Salgado kiállítással zárjuk, mivel a képek nagyszerűek, s legutóbb a foglalkozás alkalmával nem maradt időnk mindent megnézni, bepótoljuk a kimaradt látnivalókat. 15 óra körül végzünk a Műcsarnoknál...

Családi délelőtt és Amadeus
Október 29-én 10 órától Integrált családi érzékenyítő délelőtt a PIM-ben velünk-rólunk
https://pim.hu/hu/esemenyek/novunk-egyutt-arany-janos
Az a kérés, hogy a nem egykék a testvéreikkel együtt érkezzenek, hiszen kik tudnának a legjobban mesélni a pepita népecskékről...
A családi nap után kicsit visszakapcsolunk Figaro-hoz, amit a gyerekekkel láttunk és elmegyünk megnézni Milos Forman nyolcszoros Oscar díjas filmjét, az Amadeus-t. A film 160 perces, zenés, szinkronizált és Mozart életéről szól. Ami valóban olyan kalandos volt, ahogy azt az Erkelben is mesélték a felvezetőben.
A vetítés 1-kor kezdődik a Tabán moziban, jegyek 600 Ft-ért, szokás szerint.

Szombat, az edzés, kiállítás, alkotás jegyében
Október 28-án edzés után a Műcsarnokba megyünk (3/4 1-re) kiállítást nézni (még pontosabban részt venni egy foglalkozáson), majd Füri Katihoz sétálunk át (ezalkalommal nem a GYIK-ba, hanem a Rámpába, ami a VI. kerületben van, a Székely Bertalan utcában,) ahol táskákat fogunk együtt készíteni /És nagyjából 6 körül fogunk végezni...

Fürdő, mozi, PIM, más szóval vasárnap :)
Október 8-án 9-kor találkozunk a Blahán a metro kijáratánál, majd innen megyünk a Király fürdőbe. A Szerájban elköltött ebéd után 12:30-tól megnézzük az Egri csillagokat. Ez még részben a végvárakhoz kapcsolódik, így akik voltak azon a turnén hozzák a naplót is meg a prosikat is Annához, akihez utána megyünk foglalkozásra a PIM-be, ahol arról fogunk beszélgetni, hogy a török kultúra miket adott nyelvében és hagyományaiban a miénkhez. (fürdők, kávézók, jövevényszavak) Gül baba türbéje felújítás alatt, így azt még nem tudjuk meglátogatni, ezért csak a film lesz előtte.

Mozi, PIM, más szóval szombat :)
Október 7-én edzés után elmegyünk moziba és megnézzük 12:30-tól az Egri csillagokat. Ez még részben a végvárakhoz kapcsolódik, így akik voltak azon a turnén hozzák a naplót is meg a prosikat is Annához, akihez utána megyünk foglalkozásra a PIM-be, ahol arról fogunk beszélgetni, hogy a török kultúra miket adott nyelvében és hagyományaiban a miénkhez. (fürdők, kávézók, jövevényszavak) Gül baba türbéje felújítás alatt, így azt még nem tudjuk meglátogatni, ezért csak a film lesz előtte.

Pécs, Szigetvár, Siklós
Augusztus 21-24-ig tolunk egy újabb Pécsi turnét, hogy a környéket is felfedezzük.
Pécsett lenne a szállásunk egy medencés házban, és onnan mennénk át egyik nap Siklósra, másik nap Szigetvárra...

Nádasdladány
Július 21-én a Nádasdy kastélyba látogatunk, ami Magyarország egyetlen Tudor stílusú kastélya...

Állatkert és Róth Miksa
július 13-án csütörtökön az Állatkertbe majd a Róth Miksa Emlékházba látogatunk el, utóbbiba tárlatvezetéssel. (A kettő között pedig megebédelünk.) A programokra külön-külön is be lehet csatlakozni.
Tovább

(nem csak) kiállítás megnyitó
Június 23-án 10-12-ig sportbemutatót tartunk Gábornál egy nemzetközi konferencia keretén belül érkező küldöttségnek Borisszal, Dévivel, és Marcival. Ami azt jelenti, hogy edzünk 2 órácskát nyilvánosan :) Utána ebédelünk és útinaplózunk, majd 18 órától nyitjuk legújabb kiállításunkat a D18-ban...
Tovább

Pál utcai fiúk
13-án Pál utcai fiúk napot tartunk. Az edzést követően elmegyünk megnézni a filmet, sétálunk Annával, s a Vígszínház darabjával zárjuk a napot.
Tovább

Várkert bazár
Az 1875-1883 között, Ybl Miklós tervei alapján épült neoreneszánsz Várkert Bazár a Világörökség része. Ezt tekintjük meg vezetéssel egybekötve, május 6-án. A változatosság kedvéért hajóval megyünk a helyszínre...
Tovább

Magyarok az olimpián
Április 29-én ismét programdömping :) Edzéseket követően a Kino-ban tekintjük meg a Szív bajnokai-t, majd a sport jegyében telő nap folytatásaként, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumba megyünk, ahol most a magyar olimpiai sikerekről készült időszakos kiállítás tekintjük meg egy hozzá kapcsolódó foglalkozással egybekötve

Fürdőlátogatás
Földünk felületének 71%-a víz. Éppen ezért úgy gondoljuk, méltó a Föld napjához, ha budai fürdőket látogatunk végig, a délutánra áttet edzés előtt. Találka 9:30-kor, a Blahán, 12-körül végzünk a Király fürdőnél, délután 1-től pedig a gymben tornázunk majd.
Tovább

Kincsem hétvége
Az áprilisi Kincsem hétvége programjai: meglátogatjuk vidéken a Blaskovich kúriát, sétálunk a városban Blaskovich nyomában, megnézzük a Kincsem filmet, és kimegyünk az ügetőre is a gyerekekkel. Viszont ennyi program csak két napba fog beleférni, ezért április 1-én és 2-án is együtt bandázunk. A sétán Anna lesz velünk.
Tovább

Francia sanzonok, írói fogások.
Március 11-én az edzéseket követően Életrevalózunk egy picit, majd délután a PIM-ben egy irodalmi gasztrokiállítást megelőzően, ismét Orbán Borbála csodálatos hangjában gyönyörködhetünk.
Tovább

Edzés, mozi, séta
Március 18-án edzéseket követően a Kino-ba megyünk mozizni, és egy városnéző sétával zárjuk a napot, a Budapest Beyonddal.
Tovább

Irodalmi barangoló
Március 5-i, belvárosi sétánkon a magyar irodalom nagy alakjainak nyomába eredünk. Hol élt, merre járt Petőfi,Vörösmarty, Móricz, Ady.
A sétát Czékmány Anna vezeti, Találka a Petőfi Irodalmi Múzeum előtt március 5-én, 15 órakor.

Tovább

Barlangászás, mozi, kiállítás
Február 18-án kettéosztjuk a társaságot. Mivel csak limitált számban vehetünk részt a barlangászáson, ezért van, akivel barlangászni megyünk, a többieknek Borisz tart tornatermi edzést, majd a Kino-ban találkozunk, ahol 13-órától a Zootropolist tekintjük meg, s hogy ne legyen itt vége a napnak, elmegyünk a Természettudományi Múzeumba zárásképp. (Itt 5-kor végzünk.) Be lehet csatlakozni a programok bármelyikére, akár menet közben is :)
Tovább

Kedves barátaink!
Szeretettel várunk benneteket februári jótékonysági filmfesztiválunkon és kiállításunkon! Részletek a meghívókban...
Tovább

Berlin
Február 4-7-ig, Németország fővárosába, Berlinbe látogatunk. A gyorsaság jegyében, repülővel megyünk, a szállásunk pedig 3-4 ágyas szobábákban lesz. Mindneki hozzon magával kulacsot, hogy a városnézés közben se szomjazzanak a vesécskénik.
Tovább

Január 22.
Edzést követően a Kinoban a Grand Budapest Hotelt nézzük meg, amit egy szecessziós séta követ az Iparművészeti múzeumban :)

Január 29.
Ezen a hétvégén is vasárnap lesz torna, és utána Anna vezetésével keresünk-nézünk görög szobrokat a főváros közterein...

December 10
Edzések után a GYIK műhelyben készülnek tovább a kiállítás anyagai.

December 18
Edzés után Billy Elliotot nézünk a Kinoban, majd ajándékokat készítünk (bögrét, tálat festünk), és csokit öntünk...

November 26
A nap programjai: Úszás, torna, falmászás, tekwando bemutató, PlayIT show.

Tolerancia nap
December 2-án a Politechnikumba megyünk, a tolerancia napra.

GYIK műhely
Szinte heti rendszerességűnek mondható kézműves foglalkozásunk ezalkalommal 13-án, vasárnap lesz

Tovább

Kiállítás
November 19-én az edzések után természetfotó kiállítás a Ludovikánál, 2 körül végzünk.

Őszi túra
Október 21-23 között Tokajt és Nyíregyházát fedezzük fel...

Tovább

Mozitörténeti séta.
Október 9-én mozitörténeti sétára megyünk, a Művész mozi volt vezetőjével.

Tovább

Sport és képzőművészet
Október 8-át a sport és az alkotás jegyében töltjük.

Tovább

Indul a tanév, és a közös progik
Idén sem kezdődik kultúrprogi nélkül a tanév. Szeptember 10-én a GYIK műhelybe látogatunk Modigliani kiállításra és művészeti foglalkozásra Füri Katival.

Tovább

Július 4.
Július 4-én délelőtt színháztörténeti sétára invitálunk mindenkit, délután 3-tól pedig vendégül látunk minden betérőt a Supergym Blahában rögtönzött piknikünkön.

Tovább

Picasso
Május 28-án Picasso kiállításra megyünk 14:30-ra.

Tovább

PIM 3.
Június 5-én vasárnap a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk sárkányföldi kirándulásra.

Tovább

Kiállítás no.5.
Május 31-én 18 órai kezdettel, Budaörsön kiállítás nyílik a gyerekek alkotásaiból, immáron az ötödik. Gyertek sokan :)

Tovább

Budaörs Feszt
Május 7-én Budaörs fesztiválra megyünk edzés után.

Tovább

Kerttakarítás
23-án edzés után elmegyünk az esetlges új helyünkhöz tartozó kertet kitakarítani.

Tovább

Óz drámafoglalkozás
Április 3-án a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk

Tovább

Workshop a MagNet Házban
Április 12-én, integrált családi délután keretében, cake pop készítő workshopot fogunk tartani, a MagNet Közösségi Házban

Tovább

Pécsi turné
A tavaszi szünetben szervezünk egy három napos pécsi kirándulást

Tovább

Mosó Masa rajzkiállítás
Január 24-re meghívtak minket a Petőfi Irodalmi Múzeumba a Mosó Masa rajzkiállításra, és egy kifejezetten számunkra készült, ehhez kapcsolódó foglalkozásra.

Tovább

Kiállítás, fotózás, lángosozás
Február 20-án 10:30-tól a Nemzeti múzeumba megyünk, a Hemző fotókiállításra.

Tovább

Színház 2016 vol.2
Színházból sosem elég... Ennek szellemében szeretnénk meghívni a családokat a Leander és Lensziromra február 13-ra...

Tovább

Fogadj örökbe egy osztályt
Záró osztályprogink a Ludwigban lesz november 28-án, a pop-art jegyében, Füri Katival

Tovább

Óz
A téliszünet záróakkordjaként Január 3-án a Vígszínházban 14.30-tól megnézzük az Ózt.

Tovább

Prága
Az őszi szünetben ellátogatunk Prágába a gyerkőckékkel

Tovább

West side story
Ezt a tanévet is színházi programokkal tervezzük gazdagítani. Első állomásunk a West side story az Erkelben

Tovább

ALDI
Az ittelfogadnak kampány keretében tesztelt üzletek közül elsőként az ALDI-nak adjuk át az elismerő okleveleket.

Tovább

Empátia nap
Szeptember 26-án Budaörsön a spotolási lehetőségekről szól a nap.

Tovább

Geocaching
Idén ősszel is lesz geocaching, méghozzá Pötivel :)

Tovább

Itt a nyár, jön a Pala szezon
Júliusban ismét alkalmi strandolók leszünk a Palán.

Tovább

Kiállítás Sukorón
Május 31-én Sukoróra megyünk a gyerkőceink munkáinak kiállítására.

Tovább

Kiállítás, alkotás, szórakozás
Árilis 4-én GYIK műhellyel nyitunk és megyünk cirkuszba is.

Tovább

GYIK műhely, Osztályprogram
Március 22-én GYIK műhely, majd az osztályprogram keretében megnézzük a cipő emlékművet a Duna parton, illetve megemlékezünk Wallenbergről, és a Holocaustról.

Tovább

Életrevalók és Osztályprogram
Február 14-én Életrevalózunk, és délután a Berzsenyi gimisekkel megyünk alternatív városnézésre: Budapest egy hajléktalan szemével.

Tovább

Rembrandt
január 24-én tárlatvezetős séta a Szépművészetiben.

Tovább

Rómeó és Júlia
Január 4-én a nagysikerű musicalt megyünk megnézni

Tovább

Liliomfi
Életrevalók, színházfelkészítés és Liliomfi a november 8-9-i hétvége programsorozata.

Tovább

Zsinagóga háromszög
Avagy séta a Tikkun Olam csapattal, a volt gettó területén

Tovább

GYIK műhely
Alkotunk, majd megtekintjük a Szürrealizmus és dadaizmus kiállítást.

Tovább

Pozsonyi Piknik
Ismét Pozsonyi piknik, így ismét ellátogatunk Újlipóciába.

Tovább

Vetítés a tolerancia napon
Életrevalók vetítés az ELTE-n a tolerancia nap alkalmából, május 9-én.

Tovább

Osztálykirándulás
Halmozzuk a kirándulós élményeket az osztállyal. Ezalkalommal Szilvásvárad a cél.

Tovább

Ostályprogi no. VIII.
Április 27-én Bódvalenkére látogatunk az osztállyal.

Tovább

Parázsfuvolácska és GYIK műhely
Április 19-én elmegyünk az Erkelbe a Parázsfuvolácskára, majd felmegyünk a Várba alkotni Füri Katihoz és a meglepetés vendégekhez

Tovább

Broadway és GYIK műhely
Március 22-én 2 programunk is lesz...

Tovább

Lumpáciusz Vagabundusz
Következő színházi programunk március 21-én a Vígszínház

Tovább

Nyócker csillagai
A Beyond Budapesttel megyünk a márciusi osztályprogramra. A séta során a Nyolcadik kerület zsidó kincseit kutatjuk.

Tovább

Popfesztivál
Februári osztályprogramuk, a Vígszínházban a Képzelt riport

Tovább

Fogadj örökbe programmal kezdjük az évet
Ezalkalommal a Nemzeti múzeumba megyünk az osztállyal

Tovább

Halász Judit koncert
Ismét december, ismét Halász Judit koncert. Naná, hogy megyünk

Tovább

November 24-e vasárnap
Edzés után a Szimplába megyünk jótékonysági főzésre és ebédelni, utána pedig lövünk még valami kultúrprogit.

Tovább

Fogadj örökbe egy osztályt decemberi akció.
December 7-én a GYIK Műhelybe megyünk 3-ra, a Nemzeti Galériába nézelődni és festegetni az osztállyal, utána pedig Chagall kiállításra...

Tovább

November 16-án szombaton
Várunk mindenkit szeretettel a Bálint házba a következő vetítésünkre, ahol kiállítás is nyílik a gyerekek munkáiból, amiket a GyIK műhelyben készítettek

Tovább

Fogadj örökbe egy osztályt III.
Novemberben a Vígszínházba megyünk, Makrancos Katára

Tovább

Őszi Hamahama túra
Az idei őszi Hamahama túlélőtúrára egy napra megyünk a Vértesbe

Tovább

Fogadj örökbe egy osztályt II.
Októberben a Veöres kiállításra megyünk

Tovább

Mezőgazdasági múzeum, GYÍK műhely, Arc kiállítás
Szeptember 21-én ismét kultúrsokk

Tovább

Fogadj örökbe egy osztályt
Szeptember 28-án Geocaching túra a Fogadj örökbe egy osztályt program első állomásaként, illetve délután Civilek éjszakája

Tovább

Jó tett helyébe jót várj
A munka megérdemelt jutalma: Hála a szervezők nagylelkűségének, a kertészkedők elmehetnek az István a király főpróbájára augusztus 29-én!

Tovább

GYIK Műhely
Május 18-án a nemzeti galériában ismét GYIK műhely, nagyjából 3 órás progi...

Tovább

Maszat-hegy
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megnézzük a Maszat-hegyet a Pestiben.

Tovább

János vitéz
Április 6-án szombaton 18 órakor a János vitézre megyünk az újra megnyíló Erkel Színházba

Tovább

December 8.
A szokásos edzések mellett, egy kis meglepetés

Tovább

December 1-2.
Edzés, színház, alvás a tornateremben, kézműves, végül pedig Halász Judit koncert

Tovább

Őszbúcsúztató
Családi őszbúcsúztató szabadidőnap október 28-án

Tovább

Szabadtéri sportprogram
November 11-én vasárnap terepfutóversenyre megyünk a Normafához

Tovább

Szeptember 16-a
Ismét vasárnap lesz edzés és persze nem maradhat el a délutáni kulturális program sem.

Tovább

Szeptember 9.
Szeptember 9-én vasárnap tartunk edzést, majd kultúrprogival zárunk

Tovább

Táncház, szülőklub
Augusztus 19-én, vasárnap

Tovább

Szülőklub, táncház
Július 28-án 11:00-13:00-ig, előtte szokásosan torna és zsinórlabda...

Tovább

Színház
Május 26-án mennénk a Berzsián és Dideki előadásra, 3-ra a Nemzetibe

Tovább

Szülőklub IV.
Május 13.-án a gyerkőcöknek dupla tánc, alatta szülőklub.

Tovább

Szülőklub III.
Március 18.-a Torna, zsinórlabda, görkori, tai-chi, táncház, szülőklub...

Tovább

Zsinórlabda
Március 29-30-án Nyíregyházán

Tovább

Futás
Március 10-én futóversenyre megyünk a csapattal, a Naplás tóhoz

Tovább

Táncház, Tai-chi, Szülőklub
Február 18-án táncház tai-chi és szülőklub

Tovább

Szuperkoncert
Február 19-én az összefogás koncertre DJ Dominique jóvoltából ingyen mehet a csapat, csak regisztrálni kell a jelentkezőket

Tovább

Maszat-hegy
Január 14-ére van 18 db. jegyünk...

Tovább

Halász Judit koncert
December 4-én halmozzuk az élvezeteket: úszóverseny után koncertre megyünk

Tovább

Mikulás party
December 3-án torna helyett Mikulás partyra visszük a gyerkeket

Tovább

Szecessziós kincsvadászat
Október 29-én, szombaton, a torna után kincsvadászatra megyünk

Tovább

Koribemutató
November 12-én Kőbányán tartunk koribemutatót...

Tovább

Mosonmagyaróvár
Tai-chi bemutatót tartunk a mosonmagyaróvári esélyegyenlőségi nap alkalmából

Tovább

Vígnap
Idén is megyünk a Vígszínház nyíltnapjára

Tovább

Bulimaraton
Kezdés: pénteken nálunk, befejezés: vasárnap a táncházban

Tovább

Zene és sport
Integrált sportnap és jótékonysági koncert

Tovább

Funrun
Jótékonysági futás

Tovább

Mozi és táncház
Május 15-én (kivételesen vasárnap) táncház és előtte mozizunk is egyet.

Tovább

V. Kultúrsokk
Április 30-án. Tai-chi, táncház, akvarell kiállítás

Tovább

IV. Kultúrsokk
Április 2-án. Tai-chi, táncház, sajtófotó kiállítás

Tovább

Kultúrsokk III.
Táncház, tai-chi, hangfürdő, Lucien Hervé kiállítás

Tovább

Macskák
Március 13-án vasárnap 15:00-ra, van 20 db jegyünk a Madách Színházba a Macskákra

Tovább

Pomádé király új ruhájára
Újévi ajándék a Népecskéknek, hogy vettünk nekik 27 db. jegyet az Operába

Tovább

Bárány Boldizsár
Zenés mesejáték a Radnóti színházban

Tovább

Táncverseny
2011. február 12-én szombaton 9 órától

Tovább

Diótörő
Január 22-én szombaton Csajkovszkij Diótörőjét nézzük.

Tovább

Karácsonyi kézműveskedés
Karácsony közeledtével nem maradhat el a szokásos ajándékkészítős, ünnepi hangolódós bulink.

Tovább

Musicalmesék
December 29-e, Operettszínház

Tovább

Esztergom
November 5-én az esztergomi élményfürdőbe megyünk

Tovább

Ismét kultúrsokk
November 6-án tai-chi után a Szépművészetibe megyünk

Tovább

Színház
December 11-én szombaton este 7-re van 15 db jegyünk a Maszat-hegyre

Tovább

Kultúrsokk
Szeptember 11-e szombat, a hivatalos Para-fitt kultúrsokk nap :)

Tovább

Halász Judit koncert
Szeptember 19-e vasárnap

Tovább

Parlament látogatás
Augusztus 30-án megyünk a Parlamentbe

Tovább

Színház
Jézus Krisztus szupersztár Szeptember 25-én a Madáchban

Tovább

Társadalmi munka
Szeptemberben a pesterzsébeti kiserdőt segítünk rendbetenni.

Tovább

Pozsonyi piknik
Augusztus 28-án megyünk a 2. Pozsonyi piknikre

Tovább

Esztergom élményfürdő
19-én a már jól ismert Esztergomi élményfürdőbe megyünk

Tovább

Copyright © 2008 - Para-fitt Sportegyesület