Úszás
Úszás

Főoldal
Hírek
Magunkról
Képek
Elérhetőség
Eredmények
Támogatás
Linkek
Tornatermi edzések
Tornaterem
Színház, kiállítás, utazás
Kultúra, szabadidő
Sportesemények, táborok
Táborok, sportesemények
 

  
Nyári tábor

Idén nyáron először, és reméljük, hogy nem utoljára nyári napközis tábort szervezünk jún. 30- júl.04-ig , illetve júl.21-júl.25-ig.
A tábor részvételi díja 15 000.- hét, amiben napi egy ebéd is benne van.
A gyerekeket reggel várjuk a Görzenál Parkba 1/2 8 és 8 között, este ugyanitt lehet átvenni őket 17-kor. Kérjük tízórait, innivalót mindenkinek pakoljanak. A program mindig az időjárásnak megfelelően alakul.
A bázis a Görzenál park (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.) innen fogunk jönni-menni.
Jó idő esetén valamelyik élményfürdőben vagy uszodában töltjük a napot, de terveink között szerepel velencei tavi kirándulás is. Rossz idő esetén a parkban kézműveskedünk, pinpongozunk, csocsózunk illetve nagyobb kirándulásokat teszünk. Terveink között szerepel akár állatkert, pálvölgyi cseppkőbarlang vagy a vonattal távolabbi úticélok is. Ezért van a viszonylag korai érkezés és viszonylag késői távozás. Ha kirándulunk, akkor lehet hogy az ebéd nem főzelék, hanem pizza lesz fagyival ez az aktuális körülményektől függ.
A gyerekeknél 1-200 ft-nál több zsebpénz ne legyen, mert nem szükséges, viszont mindenki hozzon magával az uszifelszerelésén kívül kulacsot,sapkát a nap ellen, rossz idő esetén esőkabátot, túracipőt. Ha van görkorija vagy rollere akkor ez utóbbiakat a helyszínen tudjuk tárolni a tábor ideje alatt.
Vagy bérlet vagy utazási igazolvány legyen a gyerekeknél!
A tábor nem kifejezetten úszótábor lesz, hanem egy izgalmas, színes vakációzást szeretnénk a gyerekeknek nyújtani.
Jelentkezni e-mailben para-fitt@gmail.com, vagy telefonon lehet.

Gégény Noémi: 20-5148496 , Hammerman Dávid: 20-3332680

Copyright © 2008 - Para-fitt Sportegyesület